Met een gender reveal Bruisbal zult u hoge ogen opgooien!

Hebt u de pretecho onlangs gehad? En wilt u daarom aan familie en vrienden op een uiterst originele manier laten weten dat u zwanger bent? Of hebt u dat allang verteld en wilt u aan hen laten weten wat het geslacht van het kind is? Dan kunt u een gender reveal Bruisbal kopen op gioiascadeau.nl. want het is een uniek product om mee aan te kondigen wat het geslacht van uw kind zal zijn! Het is handgemaakt en vanzelfsprekend verkrijgbaar in twee kleuren. Blauw als het een jongen is en roze als het een meisje is. Hebt u mooie glazen vaas of schaal? Stop daar water in en laat de gender reveal Bruisbal er in oplossen. Het water kleurt dan roze of blauw en dat zorgt vast en zeker voor een mooi en ontroerend moment met uw eigen ouders, uw beste vrienden en misschien zelfs wel met uw grootouders. Misschien hebt u al een jong kind. Hij of zij is vast en zeker ook erg benieuwd of hij een broertje of zusje krijgt. Laat uw kind dan de honneurs waarnemen, dat maakt de aangelegenheid vast en zeker nog mooier dan u zich nu al kunt voorstellen. U kunt de gender reveal Bruisbal zowel los als per twee kopen. Handig als u voortijdig al een gender reveal Bruisbal wilt kopen want we leveren ze per twee in beide kleuren. Uiteraard voorzien van een mooi lintje waarop u het geslacht kunt aflezen. Bestelt u het liever nadat u het al weet? Dan is het verstandig om niet zo zeer online te bestellen want u kunt het geslacht (nog) niet aangeven. Stuur in dat geval even een e-mail naar ons zodat we de bestelling handmatig kunnen bevestigen en verzenden.

Bestel uw eigen gender reveal Bruisbal hier online

Het product bestaat volledig uit natuurlijke bestanddelen. U moet denken aan heerlijk geurende etherische oliën en natuurlijke zouten. Na afloop kunt u het dus gewoon door de gootsteen gooien. Het is weer eens iets anders dan een clichématige foto, een ballon of een kaartje. Als u de gender reveal Bruisbal in het water gooit dan zal de kleur trouwens niet direct veranderen! Het gaat namelijk eerst van transparant na wit. De spanning wordt langzaam maar zeker opgevoerd en na enkele minuten zal het dan verkleuren naar blauw of roze. We raden het trouwens aan om het te filmen, dan kunt u het vervolgens op uw sociale media zetten en het mailen naar mensen die er helaas niet bij konden zijn. Op die manier kunt u aan de hele wereld laten weten dat er een kind op komst is. Natuurlijk hebt u ook het volste recht om dat voor u te houden: alles mag, niets moet!

  • Hebt u een keuze kunnen maken? Vul dan uw gegevens in.
  • U kunt direct betalen via iDEAL.
  • En vervolgens zorgen we ervoor dat u de gender reveal Bruisbal binnen enkele werkdagen in huis hebt.

Kijk ook even bij onze overige artikelen

Onze webshop bestaat uit een keur aan interessante babyartikelen die we met zorg hebben samengesteld. Sommige producten stellen we zelf samen, andere leveren we van kwalitatief hoogstaande merken. Kijk daarom ook eventjes rond. Misschien dat u naast een gender reveal Bruisbal ook wel baat hebt bij cadeautjes voor uw baby of kind. Gaat u trouwens binnenkort een kinderfeestje organiseren? Dan mag een limonadefontein in de meest prachtige kleuren natuurlijk niet ontbreken! Maar het is teveel om die fontein daadwerkelijk te kopen. Gelukkig kunt u nu ook een fontein bij ons huren. Kijk online naar alle mogelijkheden van Gioia’s!