Castelli fietskleding

B&T Bikstore is de plek voor al uw wielerkleding en accessoires, en dus ook voor Castelli fietskleding. Bij ons vindt u alles voor een comfortabele fietstocht, vanaf de juiste kleding tot de nieuwste fietscomputers en hartslagmeters, alles is bij ons verkrijgbaar. Alles is beschikbaar in onze webshop op bikeandtravel.nl, maar ook in onze winkel in Losser. Hier vind je niet alleen een ruim assortiment fietskleding en accessoires, maar ook het nieuwe Castelli Red Store concept. Dat betekent dat wij in onze winkel de meest complete collectie van Castelli op voorraad hebben. Bent u dus op zoek naar Castelli fietskleding en wilt u graag een keuze kunnen maken uit het gehele assortiment van Castelli? Kijk dan verder op onze website of kom langs in onze winkel voor een deskundig advies.

Castelli fietskleding: altijd de juiste keuze!

Castelli fietskleding heeft een legendarische naam in de wielerwereld, en terecht in onze ogen. Het merk bestaat al meer dan honderd jaar en is opgericht door een kledingmaker in Milaan. Castelli begon met fietskleding voor wielerteams, maar is daarna ook begonnen met het verkopen aan particulieren. Castelli fietskleding is een naam waar veel prestige aan verbonden is, wat komt doordat het merk altijd bereid is te blijven innoveren. Zo was Castelli de eerste fietskleding met Lycra, waar nu bijna alle wielerkleding meegemaakt wordt. Ook was Castelli de eerste die wielerkleding speciaal voor vrouwen ging ontwikkelen. Een merk met een lange historie dus, en dat altijd garant staat voor hoge kwaliteit fietskleding die lang meegaat. Castelli is dus een fantastisch merk, waar u ongetwijfeld het juiste kledingstuk kunt vinden voor iedere weeromstandigheid. Castelli fietskleding blinkt niet alleen uit in kwaliteit, maar ook doordat Castelli fietskleding maakt voor iedere weersomstandigheid. Zo vindt u bij Castelli fietskleding speciaal voor de winter, of juist voor optimale zweetafvoer bij hoge temperaturen. Alles is mogelijk bij Castelli en zo komt u dus nooit voor verassingen te staan. Omdat Castelli veel fietskleding ontwerpt voor topteams is het ook voor u mogelijk om in het allerbeste rond te rijden, als u dat wilt. Daarvoor heeft Castelli een aantal technieken ontwikkelt, om de zweetafvoer en de aerodynamica te verbeteren. Deze twee aspecten zijn het belangrijkst als het gaat om wielerwedstrijden en hier concentreert Castelli zich dan ook voornamelijk op. Daarnaast let Castelli natuurlijk ook op het draagcomfort, het design en de pasvorm, zodat de fietskleding ook perfect bij u past.

Een ruim aanbod

Bij Castelli vindt u fietskleding voor verschillende categorie├źn, waarbij Castelli de volgende indeling aanhoudt:

  • Castelli Fall/Winter
  • Castelli Spring/Winter
  • Castelli Dames
  • Castelli Triathlon
  • Castelli Casual

Zo vindt u snel de juiste Castelli fietskleding die u nodig heeft. En omdat Castelli de fietskleding voor veel topteams ontwerpt vindt u van Castelli ook vaak de wielerkleding van deze merken. Zo vindt u onder andere in onze webshop kleding van Sky. Uniek ook aan Castelli fietskleding is het ruime assortiment winterkleding dat zij aanbieden. Zo vindt u onder andere een ruim aanbod windbreakers en andere jacks, waarmee u uzelf kunt beschermen tegen alle weersomstandigheden. Castelli beidt veel verschillende laagjes aan, die u zelf kunt combineren, afhankelijk van de weersomstandigheden. Zo bent u altijd voorbereid op wat voor weer het ook is. Wat voor Castelli fietskleding u dus ook zoekt, bij B&T Bikestore bent u altijd aan het juiste adres. Wij helpen u graag met uitzoeken van het perfecte kledingstuk dat precies bij u past en dat helemaal voldoet aan uw eisen. En wilt u de kleding liever eerst een keer passen? Kom dan een keer langs in onze winkel in Losser.