Een leuke loopfiets voor mijn dochter

Al sinds ik zwanger was had ik het idee om een loopfiets aan te schaffen zodra het zou kunnen. Dit jaar was mijn dochtertje eindelijk oud genoeg om eens te kijken voor zoiets leuks. Ze kan inmiddels kleine stukken lopen, maar een loopfiets zou toch wat makkelijker zijn om te gebruiken voor de wat langere afstanden die we willen afleggen. Nu is mijn dochter behoorlijk eigenwijs, ze wil alles zelf doen inclusief een wandeling maken. Dat betekent dus ook dat we regelmatig op ons dochtertje moeten wachten, af en toe vinden dat helemaal niet erg. Echter komt het soms helemaal niet uit en dan is het handig dat ze wel een beetje door kan lopen. Omdat ze nou eenmaal nog geen langere afstanden kan afleggen, maar we haar wel respecteren in haar zelfstandigheid, hebben we gekeken of een loopfiets misschien iets is voor haar. Zo kan zij wel haar eigen ding doen, maar hoeven wij ook niet iedere keer op haar te wachten omdat ze dan iets sneller is en dat ze daardoor waarschijnlijk ook wat langere afstanden mee zou kunnen. Na een korte zoektocht zijn wij al snel bij Wheelz4kids uitgekomen. Bij Wheelz4kids is er ontzettend veel keuze uit heel veel verschillende producten. Zo heb je een loopfiets met vier wielen, maar er is ook een ‘fietscombinatie’ te koop waarmee je kunt lopen, maar uiteindelijk ook kunt steppen. Onze dochter was toentertijd nog niets gewend, daarom hebben wij ervoor gekozen om eerst een fietsje te nemen met vier wielen, dit biedt haar stevigheid op de grond en daardoor ook stabiliteit.

Een mooie loopfiets en een blije dochter

Vorige week was mijn dochter eindelijk jarig, het cadeau had ik alweer een aantal weken in huis, dus het was leuk om te zien hoe zij op haar cadeau reageerde. Het was in het begin eigenlijk maar wat raar. Nadat ze zag hoe het werkte en wat voor plezier ze daarmee kon krijgen, racete ze het hele huis door. Wij zijn inmiddels ook naar buiten geweest en ook buiten heeft ze veel plezier met haar loopfiets. Ze ‘loopt’ er nu continu mee en gaat daardoor ook met veel plezier mee boodschappen doen bijvoorbeeld. Waar ze op een gegeven moment genoeg heeft van het wandelen, blijft ze nu rond lopen op haar fietsje. Volgens mij is ze alleen maar trots en vooral heel blij.

De voordelen van het bestellen bij Wheelz4kids

Wat me vooral heeft doen besluiten een loopfiets aan te schaffen bij Wheelz4kids is het volgende: Ze hebben ontzettend veel keus, wat ik eerder ook al zei. Verschillende

  • formaten
  • verschillende vormen
  • en natuurlijk verschillende kleuren;

Een loopfiets met vier wieltjes heb je al voor ongeveer €35 á €40 euro, in ons geval vonden wij dat heel goed te doen. Natuurlijk realiseren wij ons ook dat er ouders zijn die die misschien te duur vinden, maar de prijs – kwaliteit is eerlijk waar meer dan goed. Volgens mij kan onze dochter haar loopfiets niet slopen en dat zegt toch wat, ze houdt ervan om met haar loopfietsje ook tegen palen en muren aan te lopen… Ze leveren ontzettend snel, wat ook erg prettig is. Wij hoefden het niet direct in huis te hebben, maar ik vond het wel erg prettig dat ze snel leveren. Wie goed doet, goed ontmoet. Wheelz4kids.com gaan we onthouden. We hebben er nu dus eentje met vier wielen, tegen de tijd dat ons dochtertje echt een dame begint te worden gaan we kijken of ze een loopfiets met twee wielen ook fijn gaat vinden. Zo laten wij haar al oefenen met stabiliteit voordat ze een echt fietsje krijgt.