Kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel vinden

Onlangs zijn we met ons hele gezin naar de Randstad verhuisd. We hebben een prachtig huis gevonden in Capelle aan den IJssel, en we kunnen nu allebei snel op ons werk zijn. De kinderen gaan naar een school in de buurt. We ontdekten een tijd geleden ook dat mijn vrouw weer zwanger is. Dat was natuurlijk ontzettend goed nieuws! Tegenwoordig moet je alleen wel ontzettend snel zijn als je gebruik wilt maken van een kinderdagverblijf, ook in Capelle aan den IJssel. Daarom zijn we vrij snel op zoek gegaan naar een leuk kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel. Mijn ouders verklaarden ons voor gek, dat we nu al naar een kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel aan het zoeken waren. De ouders op de school van onze kinderen hadden ons dat juist aangeraden. We kwamen na enige tijd zoeken uit bij kinderopvangdeeyckenboom. Hier konden we zelfs al onze interesse kenbaar maken. Hoewel ons kindje pas over een paar maanden geboren wordt en de eerste tijd thuis zal blijven, zal de baby na enige tijd toch naar het kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel gaan. Ik en mijn vrouw hebben het werk altijd snel opgepakt na de geboorte van onze kinderen. We zijn van plan dat weer te doen, als alles goed gaat met mijn vrouw en de baby.

Waarom een kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel?

Wij zochten bewust een kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel omdat we onze kinderen snel op willen kunnen halen en weg willen brengen. Het kinderdagverblijf zit vlakbij de school van de andere kinderen, dus wij kunnen op de terugweg van ons werk snel langs het kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel. Dat bespaart tijd. Het is met een gezin toch redelijk puzzelen, als je allebei werkt. We zijn altijd wel erg blij geweest met het kinderdagverblijf van onze kinderen in onze vorige woonplaats, en dat hopen we natuurlijk weer te zijn met het kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel. Onze kinderen konden bij het kinderdagverblijf altijd heerlijk:

  • Spelen
  • Slapen
  • Eten
  • Buiten zijn

Er was altijd iemand die op hen paste, terwijl wij aan het werk waren. Het is het prettigst als je goede afspraken kunt maken met een kinderdagverblijf. Dat hebben we ook aangegeven bij het kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel. Hiermee waren zij het helemaal eens. Ik vind het prettig dat we al een klik met ze hebben, en dat we onze kleine daar straks met een gerust hart achter kunnen laten.

Oppas regelen

Wij zijn gelukkig in de positie dat we een kinderdagverblijf kunnen betalen. Het kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel hanteert zeer schappelijke prijzen, zoals ook te lezen is op https://kinderopvangdeeyckenboom.nl/kinderdagverblijf-capelle-aan-ijssel/. Toch kan niet iedereen zich een kinderdagverblijf veroorloven. Dan moet je de kinderen elders onderbrengen. Wij hebben in het begin onze ouders nog wel eens gevraagd op te passen. Je kunt er ook voor kiezen een nichtje of buurmeisje te vragen eens op te passen. Dat doen we nog wel eens, als wij een avond uit willen. Over het algemeen vinden jonge meiden het wel leuk om op te passen. Het kost doorgaans minder dan een kinderdagverblijf, maar een oppas heeft geen opleiding gehad om met kinderen om te gaan. Dat is bij het kinderdagverblijf uiteraard wel het geval. Daarom kiezen wij graag voor het kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel als vast adres voor onze kinderen als wij aan het werk zijn. Zo hoeven we ons geen zorgen te maken over de kinderen als wij niet thuis zijn, en weten we zeker dat zij goed verzorgd worden.