E liquid goedkoop

Een e liquid goedkoop aanschaffen? Het is enorm hip en populair de laatste jaren, een vape roken. Maar het blijft niet bij een vape, bij een vape heb je ook een liquid nodig. Een e liquid goedkoop aanschaffen kan bij dutchvapeshop.nl.

Wat is een vape

Een vape of vaporizer is letterlijk vertaald een verdamper in het Nederlands. Het is een apparaat dat wordt gebruikt om cannabis of tabak te roken. Bij ons worden alleen vape’s verkocht die geschikt zijn om gewoon tabak te roken. Er zijn normaal gesproken twee soorten vape’s:

  • Een vape dat verwarmd wordt door de hete lucht
  • Een vape dat verwarmd wordt door middel van een hete plaat

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een sigaret of een pijp, wordt er bij een vape niks verbrand, maar verhit tot boven de 200 graden. Op die temperatuur komen er bepaalde stoffen vrij. Een groot voordeel van een verhitting in plaats van verbranding, is het feit dat er geen benzeen, tolueen of naftaleen vrijkomt, omdat er geen brandpunt bereikt wordt. Er wordt ook een zeer grote vermindering van koolstofmonoxide en teer behaald.

Wat is e liquid?

Een e liquid is een vloeistof, die men gebruikt om een elektrische sigaret mee te vullen. Deze vloeistof wordt vervolgens met een verdamp systeem in de tank van een elektrische sigaret verdampt. E liquid is vaak verkrijgbaar in verschillende nicotine gehaltes, men kan kiezen uit 0, 3, 6, 12 of 18 milligram nicotine per 1 ml e liquid. Als je een e liquid aanschaft met veel nicotine, kan het zijn dat je even duizelig wordt als je inhaleert, of dat het te zwaar wordt in de keel. Een e liquid bestaat uit meerdere bestanddelen.

  • Propyleen Glycol en Vegetable Glycerin, deze vormen de basis van een e liquid
  • PG (Propyleen Glycol) is een synthetische stof dat water en andere stoffen kan opnemen. Dit maakt het mogelijk dat de vloeistof verdunt wordt dankzij PG
  • Vegetable Glycerin is het tweede vaste bestanddeel van een vloeistof, dat verdunt dient te worden. Het is een dikke en stroperige bestanddeel van een e liquid

PG heeft een scherpe smaak, waardoor het best zwaar wordt in de keel. Als je een e liquid gebruikt met een hoge PG gehalte, zul je wat scherpheid in je keel ervaren. Vegetable Glycerin maakt hierin de balans, omdat dit een wat mildere en zoetere smaak heeft.

E liquid smaken

E liquids komen in verschillende en meerdere smaken. Een e liquid goedkoop aanschaffen, betekent ook niet direct dat er slechte smaken zijn. Dit is iets wat mensen snel zouden denken, omdat een e liquid goedkoop aanschaffen vast risico’s en mankementen met zich zouden meebrengen. Niets is minder waar!

We hebben meerdere smaken bij Dutch Vape Shop, zoals cappucino, e liquids met een fruitsmaak, zoals mango of watermeloen. We hebben ook e liquids die gewoon een tabak smaak hebben, voor de vaste sigaret rokers onder ons. Dus als je een e liquid goedkoop wilt aanschaffen, hoef je je geen zorgen te maken om de smaken, die zijn er genoeg, ook voor de goedkopere varianten.

E liquid goedkoop bestellen

Wil je een e liquid goedkoop bestellen, kijk dan snel op onze website. We hebben veel varianten en voldoen aan al je behoeften!