Een kinderfiets van 24 inch voor de kinderen van de bovenbouw

leukekinderfietsen - kinderfiets 24 inch

Tijdens hun tocht door alle klassen van de basisschool, worden kinderen alsmaar groter. Ze beginnen als kleine dreuzels in groep 1 en 2 en ze eindigen als lange slungels in groep 8. Dat betekent dat ze ook af en toe een nieuwe fiets nodig hebben. Een kind van 4 kan prima uit de voeten op een fiets van 12 inch, maar een kind van 8 jaar of ouder natuurlijk niet. Andersom kun je een kind van 4 geen fiets van 24 inch geven, terwijl het een perfect formaat is voor een ietwat ouder kind. Als ouder is het daarom belangrijk om goed in de gaten te houden of een kind wel of niet een nieuwe fiets nodig heeft. Een kind dat groep 6 bereikt en nog altijd op een fiets van 16 of 18 inch rondrijdt wil natuurlijk liever een wat groter model. Het feit dat hij of zij nog altijd prima functioneert op een te kleine fiets, wil natuurlijk niet zeggen dat hij of zij geen grotere fiets verdient. Het is ook niet bepaald veilig om op een te kleine fiets te fietsen. De knieƫn botsen immers heel gemakkelijk tegen het stuur aan en dat kan tot gevaarlijke taferelen leiden. Dus zodra een kind wat ouder is en ook wat ruiger begint te fietsen, kun je hem of haar beter een goede kinderfiets van 24 inch cadeau doen. Oudere kinderen kunnen al heel goed fietsen. Helemaal als ze al vanaf hun derde op een fiets fietsen. Dat betekent dat ze ook meer risico nemen en de grenzen van de fiets opzoeken. Lekker stunten, bij de stoeprand op knallen, slippen, het hoort er allemaal bij. Je kunt ze nog zo vaak vertellen dat ze voorzichtig moeten zijn, maar je kunt net zo goed tegen een muur praten. Beter is het om je er bij neer te leggen dat ze ruig fietsen. Dat betekent dat je er goed aan doet om een sterke kinderfiets van 24 inch te kopen. Als de kinderen dan toch bij de stoeprand op knallen, dan doen ze dat in ieder geval op een fiets die het kan hebben. Voor een gloednieuwe kinderfiets van 24 inch van stevige kwaliteit ben je bij leukekinderfietsen.nl aan het juiste webadres.

Bestel de kinderfiets van 24 inch direct online

Zodra je kind de bovenbouw bereikt, dan is het dus een goed idee om hem of haar te voorzien van een goede kinderfiets van 24 inch. Met deze fiets kan hij of zij de tijd prima uitzitten op de basisschool. Tegen de tijd dat je kind naar de middelbare school gaat kun je de zaken wel weer eens opnieuw bekijken. Vaak heeft je kind in het eerste jaar van de middelbare school nog geen nieuwe fiets nodig. Aan de andere kant zijn er ook kinderen die al vroeg een groeispurt doormaken. Maar voordat het zo ver is kun je ze een plezier doen met een kinderfiets van 24 inch. Deze kun je gemakkelijk online bestellen via leukekinderfietsen.nl. Je kunt alle kinderfietsen van 24 inch bekijken, maar je kunt ook bij de aanbiedingen kijken om te zien of daar een leuke en voordelige kinderfiets van 24 inch tussen zit.

De voordelen van leukekinderfietsen.nl

Mocht je besluiten om een kinderfiets van 24 inch via leukekinderfietsen.nl te bestellen, dan heb je natuurlijk te maken met enkele voordelen. Deze zijn:

  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bezorging binnen 2-4 dagen
  • Veilig betalen via iDEAL
  • Aangesloten bij webwinkelkeur.nl
  • Snel en duidelijk contact met de medewerker(s) van leukekinderfietsen.nl