Voordelen van een Abus fietsslot

Bijna iedere Nederlander heeft een fiets, maar niet iedereen heeft een plaats om deze veilig te stallen. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar veel fietsen staan daardoor ‘s nachts in een onbewaakt fietsenrek, of gewoon aan de straat. Is dat bij jouw fiets ook het geval, dan is het belangrijk om hem goed te beschermen met een stevig slot. Een Abus fietsslot maakt het voor dieven een stuk lastiger om jouw fiets mee te nemen. Het kost tijd om het slot open te breken, tijd die criminelen meestal niet hebben. Wat zijn de voordelen van een Abus fietsslot?

  • Uitmuntende bescherming
  • Relatief goedkoop
  • Veel variatie
  • Goede ondersteuning

Een Abus fietsslot biedt uitmuntende bescherming. Het slot is uitermate duurzaam en van zeer hoge kwaliteit. Het is opgewassen tegen de elementen en bestand tegen roest. Zorg dat je het slot goed insmeert, dan gaat het jaren mee. Een Abus fietsslot is bovendien erg sterk. Wil je het openen zonder sleutel? Dan moet het met professioneel gereedschap worden bewerkt. In veel gevallen werkt een sterk fietsslot daarom preventief. Wanneer iemand op zoek is naar een makkelijk doelwit, slaan ze de beveiligde fietsen direct over. Nu zou je verwachten dat deze sloten vanwege hun kwaliteit relatief duur zijn, maar dat valt reuze mee. Een goedkoop slot kost rond de €7,50, terwijl je voor een duur exemplaar ongeveer €40,- kwijt bent. Zeer betaalbaar dus! Ben je op zoek naar een degelijk Abus fietsslot? Surf dan naar https://www.fietsonderdelenoutlet.nl/ABUS-fietsslot. Je krijgt dan een overzicht van het volledige aanbod en kunt een weloverwogen keuze maken. Naast sloten vind je bij de Fietsenonderdelen Outlet ook talloze andere fietsonderdelen, waaronder bagagedragers, banden, remmen en zadels. Ook deze onderdelen zijn zeer scherp geprijsd. Je krijgt maximale kwaliteit voor een minimale investering!

Abus fietsslot: veel variatie

Wanneer je bovenstaande site bezoekt, zie je meteen dat je meer dan 200 verschillende Abus fietssloten kunt bestellen. Dat zijn heel veel verschillende modellen, welk slot is nou het best? Die vraag is helaas niet meteen te beantwoorden. Je kunt kiezen uit onder meer beugelsloten, cijfersloten, kabelsloten, kettingsloten, spiraalsloten, ringsloten en vouwsloten, maar geen van deze sloten is per definitie het best. Het type fiets speelt mee, maar ook onderdelen die je al in huis hebt. Pas wel op: veel van de nieuwe sloten zijn niet universeel. Heb je dus een oude ketting liggen, dan is de kans groot dat die niet in een nieuw Abus fietsslot past. Zorg daarom dat je zeker weet dat alle onderdelen bij elkaar passen voor je tot een aankoop overgaat. Voor de liefhebbers zijn de sloten beschikbaar in verschillende kleuren en in verschillende formaten. Zo vindt je altijd een slot dat bij jouw fiets past. Wil je meer informatie over een specifiek product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag bij het uitkiezen van het juiste Abus fietsslot. Ook kunnen zij je adviseren over een specifiek type slot, afhankelijk van jouw fiets.

Bespaar jezelf hoge uitgaven

Het kan heel verleidelijk zijn om een goedkoop slot te kopen en daardoor wat geld te besparen. Een investering in een goed slot is echter altijd de moeite waard. Als je de fiets niet veilig kunt stallen, biedt een goedkoop slot in veel gevallen niet voldoende bescherming. Wanneer de fiets wordt gestolen, zul je deze moeten vervangen, wat waarschijnlijk een stuk duurder is. Kies voor een degelijk Abus fietsslot en surf snel naar bovenstaande site. Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Je bestelling bij Fietsonderdelen Outlet arriveert dus altijd in goede staat.