Vind leuke pietenfilmpjes op PietenTube!

Dit jaar heeft De Club van Sinterklaas wel iets héél leuks bedacht, namelijk PietenTube! Dit is een serie met super leuke filmpjes speciaal voor jou gemaakt, waarin je sinterklaas samen met al zijn pieten kunt volgen. Op 4 november kun je het eerste filmpje al bekijken, en daarna komen er steeds nieuwe filmpjes van pietentube online. Deze kun je allemaal volgen op het youtube kanaal van De Club van Sinterklaas, op de computer dus, in plaats van op de televisie. Jouw ouders weten vast wel hoe je deze leuke pietenfilmpjes vindt! De Club van Sinterklaas vindt je al jarenlang op youtube, en omdat kinderen het zo super leuk vinden om alle filmpjes te kijken hebben ze PietenTube bedacht. Een speciale youtube voor sinterklaas en zwarte piet dus, en jij kunt gratis meekijken!

BEKIJK DE PIETENTUBE

Pieten Tube van De Club van Sinterklaas

De Club van Sinterklaas is natuurlijk heel erg bekend, jij hebt er ook vast al eens van gehoord, toch? het is een club met alleen de bekenste pieten van Nederland, die je nu ook op pietentube kunt volgen, zoals:

  • De danspiet
  • De testpiet
  • De juniorpiet
  • De rommelpiet
  • De bakpiet

Al deze pieten beleven een hoop avonturen tijdens de voorbereidingen naar het grote sinterklaasfeest, en jij kunt deze allemaal volgen in de afleveringen van pietentube. Wist je bijvoorbeeld al hoe het mogelijk is dat al die cadeautjes zo snel worden ingepakt? Of waarom elke piet zijn eigen specialiteit heeft? Dit zie je allemaal in de filmpjes van pietentube.

Pietenfilmpjes op pietentube

Natuurlijk kennen we allemaal de club van sinterklaas, toch? Ze maken super leuke filmpjes over wat sinterklaas en de pieten allemaal meemaken, en daarom wordt ook pietentube vast weer super leuk! Daar beleef je samen met de zwarte pieten allemaal avonturen en leer je wat ervoor nodig is om een goede piet te worden. Ben jij ook benieuwd naar wat de pieten allemaal uitspoken? Volg ze dan vanaf maandag 4 november op de pietentube van De Club van Sinterklaas!