TENA Pants voor een onbezorgd gevoel

Urineverlies is een klacht die bij veel mensen voorkomt, bij zowel mannen als vrouwen, ouderen en zelfs kinderen. Er zijn verschillende vormen van incontinentie, die verschillen in de mate dat ongewenst urineverlies optreedt. Als u merkt dat u regelmatig last hebt van urineverlies, dan kan een arts hierover een meer gedetailleerde diagnose stellen. De frequentie en de ernst van uw klachten zullen bepalen of u specifieke middelen nodig hebt ter bescherming. TENA Pants bieden hierbij voldoende uitkomst, zodat u zich weer onbezorgd voelt. Bij blaasklachten of een ‘zwakke blaas’ bent u zo altijd verzekerd van een droog gevoel.

Oorzaken voor incontinentie

Met urineverlies verliest u ongewild van enkele druppels tot soms scheuten aan urine. In ergere gevallen leegt bijna de gehele blaasinhoud. Vaak is er sprake van een medische aandoening. Met urineverlies hebt u last van een milde of juist overactieve blaas. U bent daarin zeker geen uitzondering, aangezien veel mensen hier in zeker mate last van hebben. In de meeste gevallen werken de bekkenbodemspieren niet meer naar behoren. Dit kan voorkomen tijdens de zwangerschap of na een bevalling. Ook kan incontinentie optreden als u last hebt van prostaatproblemen of simpelweg wanneer u ouder wordt. Een onderliggende ziekte kan ook een oorzaak zijn van incontinentie, zoals een blaasontsteking.

Juiste producten en advies

In Nederland zijn er rond de 1 miljoen mensen die last hebben van urineverlies. Uw klachten zijn hierdoor zeker niet uniek en er zijn goede producten die uw dagelijkse bezigheden ondersteunen. Urineverlies kan een uitwerking hebben op uw dagelijks leven, maar met het juiste product en gericht advies kunt u hier heel goed mee omgaan. TENA Pants zijn specifiek ontworpen om uw zorgen weg te nemen. Zelfs bij wat meer urineverlies, bent u verzekerd van optimale bescherming. Door het dragen van deze pants kunt u alles blijven doen, wat u vooraf aan uw incontinentie deed. Een uitstekend product waarmee u onbezorgd uw normale doen en laten kunt vervolgen.

De juiste bescherming met TENA Pants

Als u last hebt van matig tot veel urineverlies, dan is TENA Pants uitermate geschikt. Deze pants of broekjes kunt u dragen ter vervanging van uw gebruikelijke ondergoed, waarbij het urineverlies wordt opgevangen. De broekjes zijn gemaakt van zacht materiaal, waardoor het aangenaam aanvoelt. Bovendien kunnen ze na gebruik direct worden weggegooid. U zult zo geen last hebben van doorlekken, wat zekerheid en bescherming biedt tijdens het dragen. De pants zijn voorzien van anti-lek randjes en voorkomen nare geurtjes of een vochtig gevoel. U hebt zo altijd een fris en schoon gevoel en hoeft zich geen zorgen te maken dat anderen het doorhebben.

TENA Pants bij incontinentie

Met TENA Pants bent u verzekerd van de beste incontinentiematerialen. Het zijn dan ook één van de meest verkochte producten in Nederland, waar zowel mannen als vrouwen volop vertrouwen aan geven. De TENA Pants zitten uiterst comfortabel, doordat deze van een zachte stof zijn vervaardigd. Ze bieden u de juiste bescherming, zodra urineverlies optreedt. De uitstekende pasvorm sluit aan op het lichaam, waardoor de broekjes voor iedereen te gebruiken zijn. De TENA Pants beschikken over een Dual Absorption Zone, die een droog gevoel garanderen. De Odour Neutralizer die is toegevoegd, vermijdt de verspreiding van nare geurtjes.

Verschillende soorten TENA Pants

TENA Pants zijn geproduceerd voor zowel mannen als vrouwen met urineverlies. De broekjes zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zodat u altijd een juist pasvorm hebt. Het ruime assortiment aan TENA Pants omvat varianten als TENA Pants, Normal, TENA Pants Plus, TENA Pants Super en TENA Pants Maxi. Alle varianten zijn aangenaam in gebruik, waarbij u kunt rekenen op een droog gevoel en een overal beleving van bescherming tegen doorlekken of nare geurtjes. Niemand zal doorhebben dat u last hebt van incontinentie en zelf zult u evenmin nog erg hierop bedachtzaam hoeven te zijn. De TENA Pants nemen deze zorgen voor u weg.

Meer weten? Ga naar dan Hulpmiddelonline.nl en kijk welke Pants van TENA er ook voor u zijn.