Kies voor een degelijke stadsfiets

Nederland is fietsland nummer één en daar mogen we best trots op zijn. Zowel in de dorpen als in de steden wordt er volop gefietst en Nederland kent een bijzonder dicht fietsnetwerk. Zelfs in de omringende landen kunnen ze daar nog heel wat van leren. Het is natuurlijk ook een erg vlak land dat erg dichtbevolkt is. Dat maakt de fiets erg aantrekkelijk. Het is een uiterst duurzaam vervoersmiddel en u kunt natuurlijk heerlijk in de buitenlucht aan beweging doen zonder dat u hoeft te sporten. Sterker nog, als u dagelijks minstens 30 minuten op uw stadsfiets doorbrengt hebt u genoeg beweging voor de hele dag. Dus als u iedere dag naar uw werk fietst of naar school fietst blijft u gezond en komen er geen vieze dampen van de auto in de atmosfeer. Een win-winsituatie waar we aldus erg trots op mogen zijn. Bent u op zoek naar een nieuwe of een tweedehandse stadsfiets omdat uw huidige fiets zijn beste tijd gehad heeft? Of is uw stalen ros gestolen? Helaas komt diefstal, zeker in de steden, vrij veel voor ook al is dat nummer de afgelopen jaren gestaag aan het dalen. Als u in Apeldoorn in ieder geval een nieuwe stadsfiets of ander type fiets wilt kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u maar eens op onze site, bikegigantapeldoorn.nl, want daar vindt u onze huidige selectie.

Een stevige stadsfiets waarop u kunt vertrouwen

U zoekt een stadsfiets met een reputatie. Merken zoals Batavus en Gazelle passeren dan ook zeker de revue in onze winkel. U moet dan ook echt eens langskomen zodat u een proefritje kunt maken. Iedereen zoekt weleens een nieuwe stadsfiets, misschien omdat u uw zoontje of dochtertje wilt leren fietsen of omdat het voor hen tijd is om een echte volwassen heren- dan wel damesfiets te gaan gebruiken. Wellicht gaan ze binnenkort naar de brugklas, dan kunnen ze niet langer met een kinderfietsje aan komen zetten. U wilt natuurlijk niet dat ze worden uitgelachen dus het is zaak om daar rekening mee te houden als ze 12 jaar zijn geworden. Zoekt u een stadsfiets tegen budgetprijzen? Ook dan kunnen we u tegemoetkomen. We bieden diverse modellen tegen lage prijzen aan en op onze site moet u ook zeker even de aanbiedingen in de gaten houden. Die kortingen wilt u niet mislopen dus kies er tijdig voor om te investeren in een nieuw model. Uiteraard bieden we ook een keur aan tweedehands fietsen aan. En is het ook mogelijk om uw oude fiets in te leveren voor een mooi prijsje. Dat bedrag kunt u vervolgens investeren in een nieuwere stadsfiets en dat hoeft zeker geen gloednieuw model te zijn. Want al onze tweedehands fietsen worden eerst door onze ervaren monteurs onder handen genomen. Wij vinden het onder andere erg belangrijk dat:

  • de remmen goed werken,
  • dat er verlichting op de fiets aanwezig is,
  • en dat de eventuele aanwezige versnellingen hun werk goed verrichten.
  • Ook eventuele roestplekken halen we zo goed en zo kwaad weg.

Zorgt u ervoor dat u licht op de fiets hebt

Een laatste punt dat we zeker niet onbenoemd willen laten is het simpele feit dat u fietsverlichting moet hebben op uw stadsfiets. Werkende welteverstaan. Het is een grote ergernis van andere weggebruikers en dat is niet meer dan logisch. Of u nu opeen verlaten weggetje fietst of in de drukke binnenstad, u bent een gevaar voor uzelf en voor andere zonder goed werkende verlichting. Kom daarom uw verlichting bij ons laten repareren of koop losse lampjes die u aan uw stuur kunt bevestigen.