Het sportjaar gaat weer van start, koop nieuwe hockeysokken

Een attribuut dat elke sporter wel kan gebruiken zijn sokken. Zeker als u buiten sport of in een sportzaal want sokken houden uw voeten warm, beschermen uw voeten tegen allerlei invloeden en geven steun aan zolen, kousen en beschermers. Bent u actief in het hockey of spelen uw kinderen deze sport? Dan hebt u natuurlijk hockeysokken nodig. Het treft dat u op onze website bent beland want wij verkopen hockeysokken in allerlei vrolijke kleuren. Neemt u eens een kijkje op colormesocks.nl. De naam van de website zegt het al: wij verkopen geen kleurloze witte of zwarte sokken maar juist hockeysokken met een leuk en kleurrijk design! Voor meisjes en dames zijn deze hockeysokken dan ook zeer geschikt. Wilt u zelfs voor uw hele team hockeysokken kopen? Bij ons kan het allemaal want we kopen ze in het groot in. Dat zorgt er tevens voor dat u altijd weinig geld betaalt. Wij zeggen dan ook maar dat u bij ons geen dief van uw eigen portemonnee bent. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Vergeet dan niet om ook even te kijken naar onze andere sokken. We hebben ook hardloopsokken, tennissokken, voetbalsokken en ga zo maar door.

We verkopen hockeysokken in alle soorten en maten

We voorzien vaak hele damesteams van leuke sokken. We moeten er wel bij zeggen dat ons assortiment erg vrouwelijk overkomt. Maar als u goed zoekt dan vindt u ook leuke designs voor mannen zodat u het jeugdteam van uw plaatselijke voetbalclub met onze sokken kunt uitdossen. Wilt u graag de hockeysokken bedrukken? Bijvoorbeeld met de rugnummers van uw team? Bij ons kan het allemaal. Vergeet dit niet aan te geven als u uw bestelling maakt. U wilt als dameshockeyteam goed uit de verf komen. Een goede conditie en tactisch inzicht zijn belangrijk, maar ook hoe u er uit ziet. Onze hockeysokken helpen u daarbij want ze kunnen uitdragen hoe u over het team en de sport denkt. Zo zijn er zeer uiteenlopende designs in onze catalogus te vinden:

  • Hockeysokken met dierenprints
  • Of met lieve hartjes
  • Wilt u liever iets veel stoerder? Dan kiest u voor tijgerprintjes.

Zo ziet u maar weer dat er op het gebied van hockeysokken voor ieder wat wils te vinden is. Wij produceren al onze sokken onder een eigen label. Daardoor kunnen we de prijzen nog lager houden en sneller leveren. We zijn immers niet afhankelijk van leveranciers.

Vergeet u niet om de juiste maat aan te vinken?

Naast hockeysokken of sokken voor andere sporten hebben we nog veel meer handige sportaccessoires. Wat dacht u bijvoorbeeld van stevige veters? U wilt niet over kunstgras struikelen want dan kunt u flinke brandwonden en schaafwonden oplopen. Ook verkopen we riemen en shawls. Voor een keur aan sporten waaronder golf en hardlopen erg handig. Hebt u nog vragen over onze producten? Of wilt u graag weten hoe u een online bestelling maakt? We staan graag voor u klaar dus stuur even een e-mail met daarin al uw prangende vragen, dan komen we snel bij u terug. En natuurlijk zijn we telefonisch ook bereikbaar. Wist u dat we tevens lid zijn van sociale media? Daardoor kunt u op de hoogte blijven van veranderingen in ons assortiment en de laatste scherpe kortingen. Vergeet ons niet te volgen via Facebook en Twitter. De betaling van een bestelling doet u trouwens digitaal. En wel door gebruik te maken van uw internetbankierenaccount. Uw bank is aangesloten bij iDEAL en PayPal dus u kunt het direct overmaken. En als u liever gebruik maakt van uw creditcard dan is dat ook geen probleem.