Het perfecte overhemd

Toen ik jaren geleden voor het eerst op zoek ging naar een mooi overhemd voor een goede prijs, maar nog steeds van een uitstekende kwaliteit, dacht ik dat dit helemaal niet zo moeilijk hoefde te zijn. Maar dat had ik toch flink mis! De combinatie van een goede kwaliteit en de juiste prijs is helemaal niet zo makkelijk te vinden. Goedkope overhemden vallen vaak binnen de kortste keren uit elkaar en uiteindelijk ben je daar dus een stuk meer geld voor kwijt. Maar ik zag het toch ook niet zitten om iedere keer klauwen met geld uit te geven aan een mooi overhemd. Gelukkig kwam ik na een tijdje terecht op de website van het bedrijf Mooi Overhemd. Hier hebben ze precies in het assortiment waar ik naar op zoek ben.

  • Mooie overhemden
  • Goede kwaliteit
  • De juiste prijs

Ze hebben hier een ruim assortiment en een grote voorraad. Dit betekent dus dat ik hier eigenlijk altijd wel het overhemd kan vinden waar ik naar op zoek ben. En dat niet alleen! Als je hier meerdere overhemden tegelijk koopt, dan krijg je ook nog eens extra korting. Je kunt natuurlijk wel begrijpen dat ik hier graag gebruik van maak en dat ik het je ook zeker aanraad om hier ook gebruik van te maken! Je krijgt dan echt een uitstekende deal voor mooie, nieuwe overhemden.

Het uitkiezen van een goed overhemd

De tweede issue die ik had bij het vinden van een goed overhemd was dat je natuurlijk ook een goede pasvorm wilt hebben. Veel overhemden die je tegenwoordig kunt kopen zien er helemaal niet zo mooi uit en hebben een slechte vorm. Daar zit ik niet op te wachten. Ik wil wel dat het overhemd dat ik draag mooi zit en mijn figuur een beetje volgt. Daarom kies ik altijd voor het Slim Fit overhemd van www.mooi-overhemd.nl. Dit sluit echt op een goede manier aan. Als je voor een nog strakker exemplaar wilt gaan, dan zou ik kiezen voor de Body Fit. Ik heb hier een exemplaar van in de kast hangen en alhoewel het erg mooi zit ga ik persoonlijk liever voor de Slim Fit. Als ik te strakke kleding draag dan voel ik me als snel een beetje beperkt in mijn bewegingsvrijheid en dat vind ik minder prettig. Maar ieder heeft hier natuurlijk zijn eigen voorkeuren in. Uiteindelijk zijn het allebei echt prachtige overhemden. Heb je trouwens wat langere armen? Dan kan ik je aanraden om voor de Slim Fit met extra mouwlengte te gaan. Dat zal jou echt perfect passen!

Makkelijk je bestelling plaatsen

Waar ik altijd heel erg chagrijnig van kan worden is als het op een website te lang duurt of te onduidelijk is hoe je nu precies de bestelling kunt plaatsen. Dit moet makkelijk en snel gaan en gelukkig hebben ze dat bij Mooi Overhemd ook begrepen. Je plaatst de overhemden die je hebben wilt in je winkelmandje en vervolgens kun je deze natuurlijk gaan bestellen. Je krijgt extra korting als je meerdere exemplaren koopt en de verzending is altijd gratis. Dat is niet verkeerd natuurlijk! Door de grote voorraad die ze hier hebben, heb ik nog nooit mis gegrepen. Je vindt daarnaast ook niet alleen overhemden in het assortiment, maar je bent er ook aan het juiste adres voor stropdassen en strikken. Je hoeft alleen nog voor je pak ergens anders heen, maar de kans is groot dat je die al in je kast hebt hangen! Tenslotte hoef je daar niet zoveel exemplaren van te hebben. Een echte aanrader dus!