Een lasergame huren als kinderfeestje

Wist u dat u uw huis tegenwoordig niet meer uit hoeft als u van lasergame houdt? Want tegenwoordig kunt u ook lasergame huren! En wel via onze website: kinderfeestje-idee.nl. Naast de diverse producten voor zeer uiteenlopende kinderfeestjes die u bij ons kunt kopen kunt u tevens een lasergame huren. U hebt bij ons de keuze uit 2 verschillende pakketten.

  • Pakket A bevat 10 lasergame geweren, 5 light strike targets en 2 vlaggen.
  • Pakket B bevat de nieuwste lasergame geweren en kunt u bestellen per 10, 12 en 14 stuks. U kunt tot maximaal 4 teams maken en er worden 2 targets bijgeleverd.

Klinkt u dit als muziek in de oren en heeft uw zoon of misschien zelfs wel uw dochter u al een tijdje aan de kop gezeurd over lasergame? Dan wilt u hem toch zeker niet teleurstellen? Mocht de plaatselijke arena al zijn volgeboekt dan is het vanaf nu mogelijk om lasergame te huren zodat u in uw eigen tuin, in een parkje of zelfs in een bos los kunt gaan! Zet targets uit, verdeel de genodigden in 2 of meer teams en deel deze geweertjes uit. Een populaire variant is het veroveren van elkaars basis. Een andere spelmodus is het winnen van de vlag. Er zijn diverse spelmodi zodat u de hele middag kunt variëren. Misschien bedenken de kinderen zelf wel een origineel lasergamespel. Het lasergame huren is erg populair dus we raden het u wel aan om snel te boeken via onze website. Daarom kunt u per pakket zien of er op de verjaardag van uw kind nog plek is.

Lasergame huren, een origineel idee!

Lasergame huren heeft vele voordelen ten opzichte van het bezoek aan een lasergame-arena. Zo hoeft u niet langer de deur uit met een grote groep jonge kinderen. En er moet in de eerste plaats een arena in uw woonplaats zijn. Anders moet u pas echt ver reizen. Is het niet veel leuker om lasergame te huren zodat u veel meer controle hebt over deze groep kinderen? U bepaald waar er wel en niet gespeeld kan worden. Hebt bijvoorbeeld een grote achtertuin? Dan loont deze plek zich absoluut als buitenarena. Het gaat veel minder geld kosten want het enige dat u nodig hebt is een set met dergelijke geweren. Lasergamen werkt op basis van infraroodlicht dat geheel ongevaarlijk is. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het in de ogen van een mens wordt geschenen. Maar mocht dit gebeuren dan zijn er gelukkig geen veiligheidsrisico’s. Een groot voordeel is dat kinderen leren richten dus het verbetert hun hand-oogcoördinatie aanzienlijk. Onze producten zijn uitgerust met een trilfunctie. Bent u geraakt? Dan gaat het geweer trillen en bent u “af”. Naast trillingen bevat het licht- en geluidseffecten. Wilt u graag een lasergame huren? Maak dan vandaag nog uw keuze tussen de pakketten, kies de datum uit en boek snel want vol is vol! Uiteraard brengen wij het pakket bij u thuis en halen we het de volgende dag weer op, in heel Nederland.

We bieden u vele opties voor het perfecte kinderfeestje

Misschien wilt u of uw kind liever niet een lasergame huren voor zijn of haar verjaardag. Misschien is uw kind simpelweg te jong of vinden ze verkleden en spelletjes spelen veel leuker. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres want u kunt hier natuurlijk niet alleen maar een lasergame huren. We verhuren tevens themakistjes, u kunt speurtochten door ons laten uitzetten en we kunnen uw kind een beauty-dag geven. Hebt u nog vragen? Vul dan het online formulier in we laten zo snel mogelijk iets van ons horen.