Designer kleding dames voor mijn vriendin

Mijn vriendin is dol op mode en op designer kleding voor dames. Voor mij is kleding niet zo belangrijk en ik koop vooral wat lekker zit en er leuk uitziet, maar voor mijn vriendin is mode heel belangrijk. Ze volgt diverse kanalen op social media, die met mode te maken hebben en houdt alles bij. Ze heeft ooit ook een studie gedaan die te maken had met mode, omdat het haar leuk leek om zelf designer kleding voor dames te maken. Maar na het eerste schooljaar stopte ze met de opleiding, omdat het niet was wat ze zocht, uiteindelijk heeft ze heel iets anders gestudeerd. De eerste paar jaar probeerde ze voor mij de nieuwste trends met mode te laten kopen, maar uiteindelijk gaf ze het op. Ik kocht zelf alleen wat ik leuk vond, maar luisterde wel altijd naar haar mening. Ik ga nu meestal snel zelf even winkelen, omdat we vaak andere smaken hebben. Zelf is ze dol op winkelen en een groot deel van haar salaris gaat op aan kleding. We hebben afgesproken dat ze de aankomende zes maanden minder geld uitgeeft aan mode en designer kleding voor dames, omdat we willen gaan samenwonen. Ons huis wordt nu gebouwd, maar het zal nog zeker een half jaar duren voordat het klaar is. Meestal zijn de huizen niet op tijd klaar, dus het zal mij niets verbazen wanneer het acht of negen maanden duurt. Mijn vriendin is dolgelukkig, omdat ze haar eigen inloopkast krijgt, daarom vindt ze het niet erg om tijdelijk geld te besparen. Een inloopkast is ook wel nodig, omdat we anders in alle kamers designer kleding voor dames hebben hangen. Het is heel lastig voor haar om minder. geld uit te geven aan kleding en we hebben een vast bedrag per maand afgesproken. Ze houdt zich hier heel goed aan en daarom wilde ik haar voor haar verjaardag extra belonen. Ze is namelijk dol op de designer kleding voor dames van bysannejansen en ik besloot om voor haar wat te kopen.

Designer kleding voor dames gekocht bij bysannejansen.com

Ik wist dat ze al een tijdje aan het kijken was op de website van bysannejansen.com. Ze vertelde mij laatst dat ze aan het twijfelen was tussen twee stukken, maar dat ze alleen budget had om een iets op een andere website te kopen. Achteraf had ik het gevoel dat ze toch liever het jurkje gekocht had via bysannejansen.com. Gelukkig slaat ze alles wat ze leuk vindt op onze laptop op onder designer kleding dames, waardoor ik het jurkje snel terug kon vinden. Afgelopen week kwam het binnen, mooi op tijd voor haar verjaardag en ze was er dolblij mee.

Dit is waarom mijn vriendin designer kleding voor dames koopt:

  • Omdat het langer meegaat
  • Het raakt minder snel gedateerd
  • Ze koopt alleen wat ze echt leuk vindt, omdat de kleding duurder is
  • Ze koopt minder, omdat de kleding meer kost

Dat mijn vriendin nu minder kan uitgeven aan kleding heeft een positief effect op haar. Ze is veel bewuster bezig met wat ze koopt. Vroeger kocht ze ook veel kleding bij grote ketens, ze kocht alles wat ze leuk vond, maar vaak ook vanwege de goedkope prijs. Ze koopt nu veel minder en alleen kleding waar ze echt dol op is. Een aantal basiskledingstukken koopt ze nog wel bij de grote ketens. We hebben afgesproken dat ze veel kleding weg doet, kleding die ze eigenlijk niet gebruikt. Hopelijk kan ze doorgaan met bewuster kopen, want dat is ook veel beter voor het milieu.

Lees meer…