Bijles Engels

Ben jij niet echt een ster in het leren van nieuwe talen? Dan kan bijles Engels voor jou echt een uitkomst zijn! Het is een vak dat erg belangrijk is, we krijgen immers bijna allemaal op enig moment in ons leven met deze taal te maken. De wereld globaliseert steeds meer en we komen daardoor meer en meer in contact met mensen die geen Nederlands spreken. Dit is ook logisch, Nederlands is immers maar voor weinig mensen hun moedertaal. Je hebt als Nederlanders dan ook echt kennis van andere talen nodig, wat bijles Engels erg verstandig maakt als je dit niet goed machtig bent. Of het nu gaat om het kunnen helpen van toeristen die in ons land op bezoeken komen of om jezelf in het buitenland verstaanbaar te kunnen maken, met deze wereldtaal kun jij je in de meeste situaties redden. Ook voor je latere beroep kun je het nodig hebben om dit goed te kunnen spreken, steeds meer bedrijven zijn actief op de internationale markt, waardoor je contact met collega’s of klanten uit andere landen zult moeten hebben. Dat maakt dat bijles Engels voor iedereen die minder goed is in het Engels echt een aanrader is!

Hoe bijles Engels volgen?

Natuurlijk is bijles Engels niet alleen verstandig voor je latere leven, ook tijdens je schoolcarrière heb je het gewoon al nodig. Je zult immers niet kunnen slagen voor je middelbare school als je een onvoldoende haalt op dit vak en ook tijdens je vervolgopleiding zul je er hoe dan ook weer mee geconfronteerd worden. Sommige opleidingen op HBO en universiteit zijn inmiddels bovendien helemaal in de Engelse taal en bij andere is een deel van de lesboeken hierin geschreven. Een goede beheersing van deze wereldtaal is dus echt van belang. Wil je bijles Engels volgen, dan kan dit op verschillende manieren. Soms wordt dit op je school aangeboden of je kunt ervoor kiezen om een speciale bijlesdocent in te huren. Deze kan dan oefeningen met je doornemen en jou helpen met die onderdelen waar je zelf het meest moeite mee hebt, zoals verbuiging van werkwoorden, bepaalde grammaticaregels of juist de woordenschat. Maar een nadeel van bijles Engels op deze manier is dat je altijd moet wachten tot je docent weer tijd voor jou heeft en dat je niet meteen correcties krijgt op de opdrachten die je thuis maakt. Dat kan wel eens lastig zijn en jouw leercurve remmen.

Online oefenen met Slimleren

Wil jij op een effectieve manier bijles Engels volgen op een moment dat het jou goed uitkomt? Dan is Slimleren de oplossing voor jou! Zij bieden online lesmaterialen en oefeningen aan, waardoor jij op ieder moment aan de slag kunt gaan! Terwijl jij een oefening maakt, krijg je direct feedback op wat je niet goed doet. Hierdoor kun je meteen leren van de fouten die je maakt en het blijkt dat op deze manier je veel beter de lesstof onder de knie krijgt. Leerlingen die bij hen al bijles Engels gevolgd hebben, hebben de volgende pluspunten aangegeven over hun methode:

  • hoogwaardige kwaliteit lessen
  • directe feedback
  • goed scoresysteem
  • zeer effectief

Bovendien beoordelen zij de online lessen ook als erg plezierig. Ook dat is natuurlijk van belang, want als jij plezier hebt in hetgeen je moet leren, blijft het ook beter bij je hangen en zul je veel regelmatiger gaan oefenen. Dat komt de resultaten dus ook zeker ten goede! Bij Slimleren kun je bijlessen vinden voor leerlingen die in groep 7 of 8 zitten en voor de eerste vier klassen van de middelbare school. De bijles Engels die je bij hen volgt, is dan ook altijd op jouw eigen niveau!